10. Korona-viikko

Kymmenes viikko on Helatorstai-viikko. Töiden osalta kolmipäiväinen, mutta muuttourakoinnin osalta loppuhuipennus, eli kova viikko. Onneksi koko toukokuun ajan olen käyttänyt viikonloput tähän ruljanssiin. Mikkelin kodin ja työhuoneen pakkaamiseen. Paljon on jo valmiina, mutta ainahan sitä muutettaessa lopussa kiire tulee…

Korona luo vähän varjoja tähänkin hommaan, mutta ei paljon. Vähän enemmän teetättää töitä, kun esimerkiksi Ekotori ei tule hakemaan tavaroita sisältä, ei edes rappukäytävästä. Vaatekeräyssäiliöihin ei saa laittaa tavaraa korona-aikaan, Ekotori kuitenkin ottaa vaatteet vastaan, kunhan ne ensin kantaa pihalle. No kantaahan noita, isompien kierrätettävien kanssa saa sitten vähän enemmän punnertaa, mutta eiköhän nekin pihalle saada.

Koronauutisten osalta on jo hiljaisempaa, vai onko siihen itse niin tottunut, että aihe ei enää hyppää silmille. Tosin tulee tarkoituksellakin ohitettua noita uutisia. Ravintoloiden avaamiselle on saatu pitkän mietinnän jälkeen raamit, mitkä eivät kuitenkaan ole selkeät, mutta sehän kuuluu tähän korona-kuvioon. Nyt ollaan tekemisissä epäselkeän asian kanssa joten siihen regoiminenkaan ei ole selkeää. Pitäisi olla sitä selkeämpää, mitä epäselvempää ohjeistaa, mutta ei ole ollenkaan helppo ohjeistaa yksiselitteisesti moniselitteistä tilannetta.

Ohjenuorana itselleni yritän kuitenkin tähdentää sitä, että mitä enemmän liikkun ja kohtaan, niin sitä tarkempi pitää olla hygienian suhteen.