Psykoterapiapalvelu Ullamaija

Ulla-Maija_verkkosivuille

ULLA VALTONEN

Olen Valviran hyväksymä psykoterapeutti (ET) ja Kela-korvauksiin oikeuttava kuntoutuspalvelujen tuottaja (kuntoutuspsykoterapia ja vaativa lääkinnällinen kuntoutus).  Työskentelen kokopäiväisesti psykoterapiayrittäjänä omalla vastaanotolla.  Takanani on pitkä kokemus psykiatrisesta hoitosuhdetyöstä ja terapeuttisesta työskentelystä.

Minulla on ollut yksityisvastaanotto Mikkelissä seitsemän vuotta. Olen siirtämässä työpanostani Varkauteen helmikuusta 2020 alkaen ja en ota toistaiseksi pitkiin terapioihin uusia asiakkaita Mikkeliin.  Varkaudessa on tarkoitus jatkaa aktiivista vastaanottotoimintaa yksilöpsykoterapia-asiakkaiden kanssa sekä tarjota myös yksilöllistä case-työnohjausta sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunnalle.

Psykoterapiaa voidaan tehdä myös videovälitteisesti, jolloin välimatka ei ole ongelma. Kela korvaa tälläkin tavoin toteutetun kuntoutuspsykoterapian. Kela edellyttää kahden tapaamisen toteutumista vastaanototiloissa, lopun voi tehdä videovälitteisesti. Mikäli tällainen työskentelymuoto tuntuisi sinusta mahdolliselta, kannattaa kokeilla!

Liikunta on ollut minulle aina mieluisaa, lajit ovat vaihtuneet matkan varrella. Nykyisin pyrin kuntoilemaan monipuolisesti ja elämään muutenkin terveellisesti, mutta rennosti. Nautin luonnosta ja tykkään puuhastella eläinten kanssa. Lapset ovat jo maailmalla ja kotona vilistää kaksi reipasta kissaa.

Kirjoitan sivuston blogissa mielenterveyden hoitoon ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Asioista jotka tulevat vastaan terapiavastaanotolla. Blogista löytyy paljon linkkejä laajemman tiedon äärelle ja sivulla on tilaa myös asiakkaiden omille teksteille. Käy tutustumassa Blogi.

Psykoterapiassa työskentelytapani on reipas, avoin ja aktiivista vuorovaikutusta tukeva. Tapaan sanoa asiakkaille, että ”tästä prosessista ei pelkällä puhumisella selviä”.  Tunteiden ja ajatusten läpikäymisen lisäksi rohkaisen asiakkaitani kokeilemaan toiminnassaan konkreettisia muutoksia. Tavoitteena on saavuttaa kokemuksellisuuden kautta terveyttä ja hyvinvointia tukevampia toimintamalleja, sekä uusia väyliä ajatusten ja tunteiden käsittelylle.

Vastaanottotiloihini voi tulla lemmikin kanssa.

Terapiakäynteihin liittyvistä käytännön asioista (esim. laskutus, maksaminen, peruutukset, ym.) saat kuvan tutustumalla alla olevaan psykoterapiasopimukseen.

PSYKOTERAPIASOPIMUS

HINNASTO 1.2.2020

Ullamaija löytyy myös Facebookista

KOULUTUS

2015 Vanhemman neuvo – apua erovanhemmuuteen (ryhmänohjaajakoulutus)
Ensi- ja turvkotien liitto
2015 Motivoiva väkivaltatyö MoveB
VIOLA väkivallasta vapaaksi ry.
2014 Väkivaltatyön prosessikoulutus (2v.)
Ensi- ja turvakotien liitto
2013 Motivoiva väkivaltatyö MoveA
VIOLA väkivallasta vapaaksi ry.
2011 Kriisit ja traumat
Eija Palosaari
2011  TRE
(trauma releasing exercise) -peruskurssi
2009 Psykoterapeutti  ET (3v.)
Joensuun yliopisto
2007 Ravitsemustieteen perusopinnot
Helsingin avoinyliopisto
2005 Psykologian aineopinnot
Jyväskylän avoin yliopisto
2002 Nuorisopsykoterapian perusteet (2v.)
Moision sairaala
1999 Psykologian perusopinnot
Jyväskylän avoin yliopisto
1989 Mielenterveyshoitaja
Mikkelin terveydenhuolto-oppilaitos

TYÖKOKEMUS

2017 – yksityinen psykoterapeutti (oma vastaanotto)
2012 – 2017 hanketyöntekijä
VIOLA väkivallasta vapaaksi ry.
2012 – 2017 osa-aikainen psykoterapeutti (oma vastaanotto)
2010 – 2012 mielenterveyshoitaja
Psykiatrian poliklinikka
1990 – 2009 mielenterveyshoitaja
Moision sairaala

image