17. Korona-viikko

”Nyt täytyy elää eri tavalla hetkessä, ja kesään latautuu aivan erilaisia tunnelmia. Ei ole välttämättä huonokaan asia huomata, että elämässä voi tulla muutoksia, eikä kaikkea voi suunnitella. Näinhän on aina ollut – korona vain teki sen hyvin näkyväksi.  Lue lisää Moni käsittelee tänä kesänä pettymyksiä ja epävarmuutta

Rajoja on avattu, toiset starttaavat heti, toiset pitävät parhaana pysytellä vielä kotimaassa. Tässä viikon sisällä haastateltiin Tampereen seudulla asuvia. Siellä ollaan pysytty terveinä vielä muuta Suomea paremmin. He olivat sitä mieltä, ettei saavutettua hyvää tilannetta kannata hötkyilyllä tuhota. Ajattelen itse samoin. Korona kanssa pärjääminen on pitkälti kiinni siitä, että asia otettiin Suomessa vakavasti, ei siksi, että tauti ei olisi ollut valmis meitä koettelemaan.

Koronasta ei pääse nyt kesälomalle, mutta töistä pääsee, ihan parin päivän päästä. Lopetan nyt viikottaisen koronakuittailun, kun tämä blogikirjottaminen menee kuitenkin sinne työhommien puolelle. Reilu kolme viikkoa tulee pyhitettyä ihan kaikelle muulle, jotta on mukava palata työn äärelle elokuun 10 pvä.

Hyvää kesää =)