Lopeta laihdutus, aloita elämä!

vaaka harmaa salaatti GetAttachment

”Sinun ei tarvitse odottaa laihtumista, jotta voit olla oma itsesi – kaunis ja upea ihminen, joka ansaitsee vain parasta!”

Näin todetaan Vaakakapinassa.

Vaakakapina tarjoaa 9.1.2017 alkaen runsaasti sisältöjä, jotka julistavat kehopositiivisuuden ja hitaan elämänmuutoksen ilosanomaa. Asiantuntijoidemme Patrik Borgin, Timo Haikaraisen ja Satu Lähteenkorvan johdolla saat työkaluja ja tehtäviä, joiden avulla voit halutessasi ryhtyä armollisempaan, pysyvään elämänmuutokseen.

Kuvahaun tulos haulle vaakakapinaVertaistukea saat ihmisten tarinoista, Facebookista Jenny ja läskimyytinmurtajat -ryhmästä sekä kapinajohtaja Jenny Lehtisen Instagramista.

Kannattaa seurata Vaakakapinan Facebook-sivua, jotta saat parhaat sisällöt omaan Facebook-feediisi. Vaakakapina-sisällöt laajentuvat vuoden aikana niin televisioon kuin radioonkin.

Vaakakapinalle ja muille vastaaville pysyvään elämänmuutokseen tähtääville vaikuttamiskampanjoille on totisesti tarvetta. Yle uutisoi tänään: Laihuuden ihanoinnin järkyttävä tulos: 84% naisista tyytymättömiä painoonsa. Myös monet miehet ovat tyytymättömiä. Tätä selittää osaltaan tietysti se, että puolet suomalaisista naisista ja 2/3 suomalaisita miehestä ovat ylipainoisia….mutta laihdutuskuureilla ongelma ei ratkea.

Aina ei tarvitse laihtua, vaikka se niin muotia onkin ollut. Mikäli terveydellisistä syistä on suotavaa pudottaa painoa, onnistuu se elintapojen muutoksen kautta.

Voikaa hyvin!

Katso myös:

Onni ei löyd viiden kilon päästä

Ruokariippuvuus